Proiect Asfaltare

Descriere proiect

Asfaltarea strazii Traian Popovici, este o necesitate, deoarece in acest moment este o strada cu pietris si presarata cu gurile de canal aferente canalizarii existente in zona. Lucrarile de realizare a acestui obiectiv implica urmatoarele aspecte:- pregatirea suprafetei pentru turnarea covorului asfaltic, care inseamna practic o nivelare în functie de nivelul gurilor de canal;- realizarea sistemului de curgere a apei pluviale care poate fi realizat in doua moduri: 1. montarea la marginea carosabilului a unor rigole ce vor fi conectate la canal; 2. realizarea unui nivel favorabil plasarii unor guri de scurgere ce vor fi preluate de gurile de canal (asta implica inlocuirea capacelor de canal existente cu unele de tip gratar); - turnarea efectiva a asfaltului, care si aici poate fi realizat in doua moduri in functie de decizia executantului lucrarii si evident al costurilor: 1. Turnarea unui covor asfaltic mai consistent 2. Turnarea in prima faza a unui strat de beton, iar apoi turnarea unui strat asfaltic de uzura.


Avantaje aduse de proiect

Avantajul major ar fi ca acest proiect este o buna oportunitate de a se extinde reteaua de drumuri asfaltate a orasului Suceava. Prin urmare ar fi usurata mult circulatia in timpul zilelor ploioase, atat a pietonilor cat si a automobilelor.


Beneficiarii proiectului

Toti locuitorii de pe strada Traian Popovici si a strazilor adiacente acesteia ar beneficia de acest proiect, fiind o zona foarte aproape de oras, in care pe o raza de cateva sute de metri se afla obiective cum ar fi: scoala nr. 11 Burdujeni, magazinul Lidl, magazinul Profi, magazinul Penny, piata Burdujeni, OMV, etc.


Informatii

  • Categorie:Infrastructura stradala
  • Locatie:Traian Popovici 11
  • Buget estimat:100000
  • Durata - luni:12
  • Rezultat analiză:VALIDAT
  • Voturi:214 voturi