Modernizare piata agroalimentara Itcani

Descriere proiect

Modernizare piata agroalimentara Itcani pe locatia pietei actuale . Prin modernizarea pietei Itcani, dupa modelul pietei Burdujeni dar dimensionata la marimea necesitatilor unui cartier mai mic, ca numar de locuitori, dar un cartier in dezvoltare si o piata care poate deservi multe zone adiacente.In piata actuala sunt amenajate cateva spatii de deservire, dar acele spatii sunt fara un minim de conditii de igiena, cred ca functioneza ilegal si nu fac cinste nimanui, nici primariei nici orasului ,nici cartierului...


Avantaje aduse de proiect

Amenajarea unei piete agroalimentare moderne cu conditii de igiena si utilitat,i ar facilita crearea de locuri de munca pentru cel putin 20-30 de persoane ,transformarea unui spatiu plin de mizerie intrun spatiu comercial permanent, civilizat si ar deschide poarta pentru multe oportunitati.


Beneficiarii proiectului

Locuitorii cartierului Itcani plus localitatile invecinate. Prin amenajarea unei piete moderne s-ar facilita desfacerea produselor agricole autohtone, beneficii de care s-ar bucura multa lume din cartier plus producatori agricoli din vecinatatea municipiului Suceava.In acest fel locuitorii cartierului Itcani nu ar mai fi nevoiti sa se deplaseze in centru pentru cateva cumparaturi si nici nu ar mai fi ocazia la practicarea unui comert primitiv si ilegal pe spatii publice ale pietei Itcani.


Informatii

  • Categorie:Amenajare spatii publice
  • Locatie:Piata agroalimentara Itcani
  • Buget estimat:100.000
  • Durata - luni:24 luni
  • Rezultat analiză:RESPINS
  • Motiv respingere:Costurile pentru implementarea proiectului depășesc 100.000 Euro.