Sistematizare rutieră și amenajare locuri de parcare pe str. Pictor Șerban Rusu Arbore, în zona ANL Metro

Descriere proiect

Proiectul propus prevede ca pe Strada Pictor Șerban Rusu Arbore din municipiul Suceava să fie create noi locuri de parcare, precum și realizarea și implementarea unui nou proiect de sistematizare rutieră. Pe strada menționată numărul locurilor de parcare este foarte redus și nu răspunde nevoilor cetățenilor. De asemenea, prin construirea și darea în folosință a 80 de noi locuințe, în 4 blocuri ANL, zona se va aglomera de mașini, iar locuri de parcare pentru aceste blocuri nu au fost prevăzute în proiectul de construire. Având în vedere că în viitor, în această zonă vor fi construite și alte blocuri, zona urmând a se dezvolta constant, realizarea de parcări devine imperioasă.Mai mult decât atât, având în vedere că zona este locuită de tineri, fiind o zonă și cu foarte mulți copii, siguranța acestora trebuie să fie o prioritate. Putem estima că pentru minimum 50 de autoturisme ale locatarilor din zonă vor trebui create locuri de parcare moderne. Totodată, prin acest proiect se propune și realizarea și implementarea unei noi sistematizări rutiere astfel încât accesul din și spre bulevardul principal să se facă mai ușor, având în vedere valorile de trafic crescute.


Avantaje aduse de proiect

Locuitorii de pe str. Pictor Șerban Rusu Arbore vor avea posibilitatea de a parca autoturismele în mod civilizat, fără a le lăsa pe spațiul verde. Totodată, prin realizarea acestui proiect se va putea rezolva problema accesului din și spre bulevardul principal, fără a fi create blocaje. Partea carosabilă a străzii Pictor Șerban Rusu Arbore va fi utilizată corect, pe ambele sensuri. Mai mult, culoarul creat va permite accesul mașinilor și autospecialelor de la ISU sau Ambulanță, în caz de urgențe sau situații neprevăzute.


Beneficiarii proiectului

Beneficiari ai proiectului sunt toți locuitorii de pe str. Pictor Șerban Rusu Arbore, de la blocurile ANL și de la blocurile sociale.


Informatii

  • Categorie:Amenajare spatii publice
  • Locatie:Pictor Șerban Rusu Arbore
  • Buget estimat:100000
  • Durata - luni:3
  • Rezultat analiză:VALIDAT
  • Voturi:362 voturi